Vaihto- ja palautusehdot

CherryDoggyn vaihto- ja palautusehdot

Kuvaus CherryDoggy verkkokaupan vaihto- ja palautusehdoista

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajana Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 viimeistään vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, alkuperäiskuntoisia ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusoikeutta ei ole, jos tuotteet eivät ole alkuperäisessä kunnossaan, niitä on muokattu tai leikelty tai ne ovat pilaantuneet nopeasti; tai jos tuotteet eivät sovi hygieniasyistä palautettavaksi, kun niiden pakkaus on avattu; tai jos asiakas on sekoittanut tilaamansa tuotteen muihin tuotteisiin niin, ettei niitä voi enää erotella toisistaan.

Palautusoikeus ei koske asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöimällä valmistettuja tai muuten muokattuja tuotteita eikä hygieniatuotteita.

Reklamaatio

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olemme toimittaneet sinulle väärän tuotteen keräilyvirheenä, ota ensin yhteyttä CherryDoggyyn:

emailitse: sales@cherrydoggy.com

Soita tai lähetä teksti- tai WhatsAp-viesti:  044 230 800.

Tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana

Mikäli ostamasi tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa CherryDoggylle.

Jos paketti on vioittunut lähetyksen aikana, tee tuotteesta välittömästi reklamaatio kuljetuksesta vastaavalle yritykselle.

CherryDoggy avustaa sinua näissä yhteydenotoissa. Arvioimme jatkuvasti tavarantoimituksia niiden laadun mukaan, ja toimituspalveluja muokataan niiden toimivuuden mukaan.

Asiakaspalautus

Asiakaspalautus tuottaa ikävää lisävaivaa sekä kustannuksia sinulle ja meille. Siksi teemme kovasti työtä ja haluamme minimoida asiakaspalautukset tarpeettomina.

Luethan huolellisesti tuotekuvaukset sekä tarkista tuotteiden mittojen sopivuus ennenkuin teet tilauksen. Jokaisesta tuotteesta löytyvät tarkat mitat tuotetiedoissa sekä yleensä selkeät ohjeet, kuinka mittaat tuotteen sopivuuden.

Tuotetta ostaessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että tuote on sopivan kokoinen.

Jos sinulle tulee kysymyksiä tuotteen kokoon tai soveltuvuuteen liittyen, soita tai lähetä teksti- tai WhatsAp-viesti numeroon 044 230 800.

tai emailaa: sales@cherrydoggy.com

Kuinka asiakaspalautus tehdään

Jos kuitenkin päätät tehdä asiakaspalautuksen, korvaan sinulle puolet tuotteen palautusmaksuista, kun olemme  etukäteen sopineet edullisimman ja tarkoituksenmukaisimman palautustavan.

Joten ole ensin yhteydessä CherryDoggyyn ennen asiakaspalautuksen tekoa.

Olet vastuussa tuotteesta niin kauan kunnes se on palautunut CherryDoggylle.

CherryDoggy Oy ei sitoudu korvaamaan palautettavia tuotteita, mikäli nämä katoavat tai vahingoittuvat matkalla.

Palautusosoite:

CherryDoggy Oy

Kartanonvoudintie 6 F 26

00410 Helsinki

Voit myös tuoda palautettavan tuotteen suoraan CherryDoggyn varastolle, silloin kun olemme sopineet siitä yhdessä etukäteen.

Kuinka pakkaat palautettavan tuotteen

Pakkaa tuotteet huolellisesti kuljetusta varten etteivät ne vahingoitu kuljetuksen aikana.

Voit käyttää palautuksessa esimerkiksi samaa pahvilaatikkoa ja pakkausmateriaaleja, joissa toimitimme tilauksen sinulle.

Huolehdi, että tuotteen ympärillä on riittävästi pehmustetta, esimerkiksi 3 cm.

CherryDoggy Oy ei ole vastuussa huolimattomasti tai sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten rikkoutumisesta.

Jos tuote on viottunut asiakkaan aiheuttamasta virheestä,  asiakas on korvausvelvollinen.

Jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti, pidätämme oikeuden periä kustannukset asiakkaalta.