Tietoa meistä - CherryDoggy

Koiratarvike-verkkokauppa CherryDoggy

Tietoa meistä: CherryDoggy on täysin kotimainen koiratarvikeverkkokauppa, josta löydät tyylikkäät, kestävät ja tarkoituksenmaukaiset koiran kaulapannat, hihnat ja muut koiratarvikkeet koiralle ja sinulle.

Verkkokauppa koiralle & koiranomistajalle

Tervetuloa CherryDoggy verkkokauppaan koiralle & koiranomistajalle. Löydät täältä laadukkaat ja kauneimmat kaulapannat, taluttimet, valjaat, koiran groomaus- ja hoitotarvikkeet sekä koiratarvikkeet ulkoiluun, leikkiin ja koiran koulutukseen. Koiranäyttelyn harrastajat löytävät ainutlaatuiset koiravarusteet eri koirarotuja kaunistamaan, ja nämä erityiset koiravarusteet pukevat aivan kaikkia koiria, oli  kyseessä harrastuskoira, koiranpentu, sekarotuinen tai näyttelykoira. Katso erityisesti kaulapannat koirille, taluttimet, koiran harjat ja harjaushanskat. 

Koiran & ihmisen yhteinen taival

Koira ei ole vain lemmikki. Koira on ihmisen paras ystävä jo vuosituhansien takaa. Koira on paimentanut karjaamme, vahtinut kotiamme, metsästänyt meille ruokaa ja suojellut meitä villipedoilta. Koiria on lähetetty sotiin eturintamalle ensimmäisinä uhrattavaksi. Koirat huolehtivat tänäkin päivänä ympäristömme turvallisuudesta, toimivat opaskoirina, kaverikoirina, saavat meidät ulos liikkeelle, tuovat uusi ystäviä ja harrastuksia elämäämme sekä vahtivat lapsiamme vaaroilta.

Koirat ovat vuosituhansien ajan toimineet seurakoirina ja hovikoirina. Jo muinaiset egyptiläiset koristelivat koiransa arvokkailla ja näyttävillä jalokivillä, ja niin on tehty Euroopan hoveissakin. Kaikki tämä kertoo, miten tärkeä koira on meille ihmisille ja koko ihmiskunnalle vuosituhansien ajan.

Esimerkiksi antiikin Egyptin arkun päällä vahtiva saattajakoira saattoi kuolleen Lännen Maahan,  kuoleman jälkeiseen elämään. Vaaroja täynnä oleva matka uskottiin vain koiralle. Ei edes rikkaiden vainajien henkivartijoille tai sotilaille.

Koirasi ansaitsee parasta ja kauneinta. Kun sinä näet koirasi kauneimmassa valossa, luo se lisää kiintymyksen ja rakkauden tunteita. Ne vahvistavat sidettänne entisestään. Haluamme CherryDoggylla olla mukana vahvistamassa tuota rakkauden ja kiintymyksen positiivista spiraalia. Anna ainutlaatuisuuden näkyä ulospäin. Elä tässä päivässä, huomenna se on historiaa, ja koiran, rakkaan lemmikkimme elämä on lyhyt meihin ihmisiin verrattuna. Sitä yleensä muistelemme loppuelämämme.

Nähdään rakkaat koiramme parhaimmassa valossa ja edukseen. Se ei ole pinnallisuutta vaan itsestämme ja läheisistä, myös koiristamme, huolehtimista, 

"Koiralla on elämässään yksi päämäärä. Lahjoittaa sydämensä."

J.R. Ackerley

CherryDoggy Oy

Kartanonvoudintie 6 F 26

00410 Helsinki

y-tunnus: 2838761-4

gsm/WhatsAp: +358 44 230 8000

email: sales@cherrydoggy.com

Mitä CherryDoggy tekee

CherryDoggy on pieni ja täysin kotimainen verkkokauppa ja perheyritys. Meille on tärkeintä lisätä positiivisia tunnesiteitä sinun ja koirasi välille silmiä hivelevän kauniilla ja erityylisillä, koiralle aina mukavan tuntuisilla ja kestävillä koiratarvikkeilla. Näiden täytyy kestää kovassakin käytössä, ja tuottaa iloa sinulle ja koiralle pitkäksi aikaa.

Ihmisen ja koiran yhteiselo on nyt ja aina ollut tärkeää. Antaa sen näkyä.

Verkkokauppa on aina auki sinua ja koiraa varten. Tutustu, tutki, tee löytöjä. Osta koiralle ja itsellesi ne tarvikkeet, mitkä sävähdyttävät eniten ja joita tiedät tarvitsevasi.

"Koiralla on elämässään yksi päämäärä. Lahjoittaa sydämensä."

J.R. Ackerley